Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Projecció del documental “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular”

Projecció del documental “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular”
 
Cinema i audiovisuals. L’objectiu és donar a conèixer el contingut de la nova candidatura de Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial de la UNESCO a la ciutadania amb una breu presentació i la projecció del documental.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El Consell Insular de Menorca ha impulsat la creació d’aquest documental per donar suport a la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO. La finalitat d’aquest projecte audiovisual és afrontar el desafiament de continuar vetllant per la conservació del patrimoni talaiòtic i aprofitar l’oportunitat de descobrir i compartir aquest viatge, un viatge a través d’una civilització que continua viva i present en cada paisatge de l’illa.

Realitzat per la productora Espiral Producciones TV SL, “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular” ha estat dirigit per Manu Balaguer, amb guió de Laura Jurado i sota l’assessoria de l’arqueòloga Amalia Pérez-Juez.

L'activitat inclou un tast de la nova cervesa talaiótica de Graham Pearce.  INSCRIPCIONS:  Enviar nom i telèfon a info@menorcatalayotica.info
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
08/02/2022 - 19.00 h
Propostes similars
Arica | Documental del mes
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: 26/01/2022 - 20.00 h