Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Creus que això li interessa a algú?

Creus que això li interessa a algú?
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Aquesta nova obra escrita per Jordi Odrí és un desencontre generacional entre pare i fill. Una peça en blanc i negre que versa sobre la incomunicació, els equívocs, la vida i la mort.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Jordi Odrí i Joan Taltavull són l’estranya parella del Teatre menorquí. Ja col·leccionen uns quants rols després d’haver treballat junts en diversos textos per a dos intèrprets com «El Cor d’un boxejador», «Adreça Desconeguda» o «Amants» (Premi Teatre de Butxaca 2016).

Aquesta nova obra escrita pel mateix Jordi Odrí és un desencontre generacional entre pare i fill. Una peça en blanc i negre que versa sobre la incomunicació, els equívocs, la vida i la mort i ho fa utilitzant diferents llenguatges com text, cant, caricatura, dansa o l’audiovisual. Per això hi col·laboren els músics Maria Camps, Pere Arguimbau i Miquel Plana —que actuaran en directe el dia de l’estrena— amb el suport de les imatges de Montse Bulbena i la documentalista Isabel Andrés.

Fa gairebé un any que l’equip prepara aquest text que s’aixopluga en Mô Teatre i l’ull extern de la direcció de Matilde Muñiz i Andrés Bley com a tècnic del muntatge.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
13/11/2021 - 20.30 h
https://www.teatredesborn.comReserva / compra d'entrades
Propostes similars
La Maleta
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 05/12/2021 - 18.30 h
ESTIgMES
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 05/12/2021 - 19.30 h
Festival Salat | Circ i arts escèniques
On: Sala Polivalent Canal Salat / Teatre des Born de Ciutadella
Quan: 11/12/2021 - 18.30 h i 12/12/2021 - 18.00 h