Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Un espai propi i més que 7 dones a 6 capelles i a 1 altar

Un espai propi i més que 7 dones a 6 capelles i a 1 altar
 
Exposicions. Exposició inspiarada en la novel·la de Virgina Woolf "Una habitació propia” que pretén iniciar un camí de recerca d'una genealogia menorquina de dones en el món de les arts i la creació de la nostra illa. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Un espai propi i més que 7 dones a 6 capelles i a 1 altar és l'exposició col·lectiva comissariada per Ana Llorens, i en la que participen diverses artistes residents a Menorca i de diferents disciplines: Mitico Shiraiva Mori, Adriana Aguilar Santolaya, Maria Genestar Mercadal, Kika Triay Pallicer, Ana Llorens Bagur, Maria Dabén Florit i Maria Florit Gomila.

L'exposició que estarà disponible a la Sala d'Exposicions El Roser, i que prendrà forma d'habitació, residència, espai de creació i producció, de diàleg i de coneixement cultural, romandrà oberta des del 17 de setembre al 23 d'octubre del 2021, com a espai propi, s'inspiara en la novel·la de Virgina Woolf del 1929 "Una habitació propia” i inicia un camí de recerca d'una genealogia menorquina de dones en el món de les arts i la creació de la nostra illa. 

És necessari reservar la teva plaça per a participar de les activitats de la Sala d'Estar i inclosa la inauguració. activitatsunespaipropi@gmail.com
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 17 de setembre al 23 d'octubre
Imatges relacionades