Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Hauser and Wirth Menorca inaugura amb "Masses and movements", de Mark Bradford

Hauser and Wirth Menorca inaugura amb "Masses and movements", de Mark Bradford
 
Exposicions. La prestigiosa galeria d'art obre la seva nova seu a l’Illa del Rei amb l'obra de Mark Bradford, basada en la abstracción arqueológica.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Hauser and Wirth Menorca inaugura amb Masses and movements, de Mark Bradford

'Masses and movements' de Mark Bradford, inaugura la nova ubicació de la prestigiosa galeria d'art Hauser and Wirth a l'illa del Rei, al port de Maó, a Menorca. Per a la seva primera exposició a Espanya, l'artista presenta una instal·lació d'escultures globals, una pintura mural específica per a cada lloc i un conjunt de nous llenços basats en un mapa del món del segle XVI que es creu que inclou el primer ús del nom "Amèrica" imprès. "Masses and movements" s'estén per set espais de galeries. Integrat a l'exposició, hi ha un nou projecte de compromís social en què Bradford col·labora per apropar l'educació artística a les comunitats d'immigrants i una mostra que posa de manifest la crisi mundial de la immigració. Continuant amb la seva exploració sobre els sistemes que oprimeixen les poblacions marginades, la nova exposició de Bradford presenta treballs rics en complexitat formal i al·legòrica, reafirmant la importància de l'abstracció per entendre el món en què vivim i confirmant el seu lloc entre els artistes més importants del panorama actual.

Hauser and Wirth Menorca

Hauser & Wirth Menorca és un centre d'art al bell entorn natural d'Illa del Rei, al port de Maó, que ocupa les antigues dependències d’un hospital naval del segle XVIII. Amb un projecte focalitzat en l’art en relació amb l’educació, la natura i la conservació, el centre comprèn un espai expositiu amb vuit galeries i una pista d’escultures a l’aire lliure amb obres de Louise Bourgeois, Eduardo Chillida, Joan Miró i Franz West. A banda de l'espai expositiu, Hauser & Wirth Menorca realitza una sòlida sèrie d’activitats educatives per involucrar tant la comunitat local com els visitants amb l’art contemporani mitjançant projeccions, xerrades i tallers. Aquest centre d'art pertany a la prestigiosa galeria d'art Hauser and Wirth.

Horaris i preus

Entrada gratuïta a l'Illa del Rei ni a Hauser & Wirth Menorca.

19 de juliol - 12 de setembre
Tots els dies de 10 a 23 h
 
Ferri des del Moll de Llevant 61 a Maó fins a l'Illa del Rei
Cada hora de 10 a 21 h
 
Ferri d’Illa del Rei a Maó
Cada hora d’11.30 a 00.30 h
 
15 de setembre - 31 d'octubre
De dimecres a diumenge de 10 a 17 h
 
Ferri des del Moll de Llevant 61 a Maó fins a l'Illa del Rei
Cada hora de 10 a 15 h
 
Ferri d’Illa del Rei a Maó
Cada hora de 11.30 a 17.30 h
 
Els bitllets de ferri cobreixen les dues direccions, amb una devolució oberta. Les entrades costen 5 € per als adults (6 € al vaixell) i 3 € per als menors de 12 anys. Les entrades són gratuïtes per a menors de 3 anys. Si teniu requisits específics d’accessibilitat i voleu parlar d’opcions de transport, truqueu a Hauser and Wirth Menorca abans de la vostra reserva.
 
Hi ha un servei de taxi aquàtic disponible per 15 € per persona (mínim dues persones), en totes dues direccions, amb recollida des de qualsevol punt del port de Maó. Per reservar el taxi aquàtic, truqueu al +34 689 428 098.
 
El restaurant Cantina obre durant l’horari d’obertura de Hauser & Wirth Menorca. Es recomana reservar amb antelació. Per reservar, truqueu al +34 648 004 595.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 19 de juliol fins al 31 d'octubre, de 10 a 23 h
+34 871 010 020
https://www.hauserwirth.com/locations/25040-menorcaReserva / compra d'entrades
Propostes similars
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Vas més brut que un carboner!
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: Del 17/11/2021 al 13/12/2021
Vas més brut que un carboner!
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: Del 17/11/2021 al 13/12/2021