Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Passeig de les escultures

Passeig de les escultures
 
Exposicions. El claustre del Museu allotjarà un conjunt d'escultures que permetran al visitant transitar per la creació contemporània balear a tall d'exercici contemplatiu.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El Museu de Menorca inaugura el Passeig de les escultures

Es tracta d'un nou espai expositiu al claustre del museu on es podrà contemplar bona part de les escultures del fons de la institució. El Fons del Museu de Menorca conté diverses escultures que amb el canvi de discurs museogràfic de l’última reforma de les sales permanents no hi van tenir cabuda. Aquest fet juntament amb la incorporació de dues peces més, una de Jaume Ribalaiga, donació de la viuda de l’artista, i l’altre de la jove escultora Ana Llorens, dipòsit del Consell Insular, ha fet plantejar un nou espai expositiu.

Escultures de Mariam Blanco, Joan Costa, Laetitia Lara, Ana Llorens, Andreu Maimó i Jaume Ribalaiga, distribuïdes al llarg de la cara nord i oest del claustre, i remeten a la naturalesa i al sentit simbòlic de la forma. A més, fent el recorregut podreu trobar una selecció de versos, d’autors menorquins, establint un diàleg entre la poesia i l'escultura. 

Al llarg del camí ens trobem també una selecció de versos, d’autors menorquins, a cura de Josefina Salord que estableix un diàleg entre la poesia i l'escultura. Aquest passeig, però, neix en temps més propers, a les acaballes del segle XVIII i de la mà de Joan Ramis, autor fundacional de la literatura menorquina moderna, i d'altres autors que s'estenen fins als nostres dies. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
22/06/2021
971 350 955
https://www.museudemenorca.com/ca/activitats/llegir/paseo-de-las-esculturas/3315Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
'El color como acción' de Carlos Cruz-Diez
On: Galeria Cayón
Quan: Fins al 28 d'agost
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Cicle de Cinema Intercultural "Mirades"
On: Es Claustre
Quan: Del 05/07/2021 al 30/08/2021