Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Documental del mes: 'The letter'

Documental del mes: 'The letter'
 
Cinema i audiovisuals. Què faries si acusessin la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’edat mitjana.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Disponible en línia de l'1 al 15 d'abril

Documental del mes: "The letter" (2019) de Maia Lekow i Christopher King

Kenya (2019). 82 minuts. VO en anglès, suahili i giriama subtitulada en català.

Què faries si acusessin la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’edat mitjana.

El jove Karisa emprèn un viatge de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia Margaret està en perill. A través de les converses amb els seus familiars, descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves tietes intenten protegir l’àvia, que ha d’aprendre a conviure amb el temor de ser assassinada dins de casa. A Kenya, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats a causa del colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra que és possible fer front a l’avarícia i en la qual el cos de la seva fràgil àvia amaga un poder femení indestructible.

PER VEURE EL FILM HEU D'ENVIAR UN correu electrònic a info@bibliomao.es donant el vostre nom, DNI i telèfon i us donarem la direcció i la contrasenya per poder-la veure on line.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 01/04/2021 al 14/04/2021
http://www.bibliomao.es/ca/noticies/documental-del-mes-the-letter-2019-de-maia-lekow-i-christopher-king/1405
Propostes similars
Projecció 'Primer Sol d'Espanya' de Jordi Sintes
On: Sala de Plens Ajuntament des Castell
Quan: 30/04/2021 - 20.00 h
18a edició dels Tallers de Família
On: Diferents localitzacios a Maó
Quan: Del 18 de febrer al 13 de maig
Obrim la primavera
On: Maó
Quan: Del 6/03/2021 al 24/04/2021