Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

UIMIR (Univesitat Internacional de Menorca Illa del Rei) - CURSOS 2020

UIMIR (Univesitat Internacional de Menorca Illa del Rei) - CURSOS 2020
 
Formació, cursos i tallers. Aquest any 2020, els cursos que organitza la UIMIR, compleixen la seva vint-i-quatrena edició. De setembre 2020 a febrer 2021 es desenvoluparan nou temes, seleccionats d’entre molts altres pel Comitè Acadèmic de la pròpia institució. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Setembre 2020 i febrer 2021

Aquest any 2020, els cursos que organitza la UIMIR, compleixen la seva vint-i-quatrena edició. De gener a novembre es desenvoluparan nou temes, seleccionats d’entre molts altres pel Comitè Acadèmic de la pròpia institució. Sortosament, la combinació de propostes sorgides tant de les entitats presents en aquest comitè (Universitat de les Illes Balears, Universitat de Barcelona i Universitat Oberta de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca i l'Institut Menorquí d'Estudis) com de la societat civil menorquina fa que calgui estudiar amb profunditat nombroses propostes i deixar-ne per a l’any següent algunes que ja no han tingut cabuda material durant el 2020.

Les qüestions que tenen a veure amb l’àmbit de la salut, tenen aquest any un sol curs, directament relacionat amb la prevenció de les disfuncions del sòl pelvià. En canvi, els temes relacionats amb l’educació i la docència agafen, aquest any 2020, una importància gran. Hi ha temes com “Educar i créixer amb històries” i “Altes capacitats intel·lectuals: detecció, avaluació i intervenció”, que marquen una voluntat d’analitzar amb profunditat fenòmens educatius cabdals dins la societat.

Els aspectes més socials dels cursos del 2020 tenen títols de gran actualitat i projecció de futur. Es tractaran temes com “Violències masclistes, experiències compartides. Violència de carrer i violència simbòlica”, “Història i memòria de la Guerra Civil Espanyola” i “Relacions institucionals, protocol i esdeveniments”, tres enfocaments ben diferents, però de gran interès per al públic, que així ho ha demanat.

I finalment tres cursos projectaran un dels anhels més grans que reflecteixen les desiderata rebuda: l’entorn natural, la defensa del medi ambient. Per fer-ho s’ha programat “Interpretació del patrimoni natural i cultural. Recursos i metodologies adaptades a l’entorn”, “La geodiversitat a la reserva de la Biosfera de Menorca” i “Bioindicadors i mètodes de seguiment d’espècies en ecosistemes terrestres”.

Per més informació i inscripcions aquí
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei
De setembre a febrer
971351500
http://www.uimir.cime.es/portal.aspx
Enllaços Relacionats


Propostes similars
18a edició dels Tallers de Família
On: Diferents localitzacios a Maó
Quan: Del 18 de febrer al 13 de maig
Memento Mori
On: Centre d’Art i Història Ca n’Oliver – Col·lecció Hernández Sanz-Hernández Mora
Quan: Fins al 20/06/2021
Torna el Menorca Jazz Festival
On: Diferents municipis
Quan: Del 2 d'abril al 5 de juny