Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

"Aïllats...?!" de Cercle Teatre

"Aïllats...?!" de Cercle Teatre
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Tragicomèdia menorquina que pretén intrigar i divertir  a través de la història de nou personatges que queden aïllats en un hotel a causa de les inclemències del temps.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de novembre a les 20.30 h 

Cercle Teatre presenta una tragicomèdia que pretén intrigar i divertir a parts iguals. Nou personatges carismàtics, que es trobaran en un hotelet acabat d’inaugurar i que quedaran aïllats a causa de les inclemències del temps, es veuran embolicats en un assassinat que els obligarà a reviure situacions doloroses del passat. En un ambient expectant i misteriós, i, en alguns moments, fins i tot, divertit, hauran de fer front a la realitat “per dura que aquesta sigui” i mirar de resoldre l’assassinat abans que hi hagi un altre mort que desbarati, encara més, la flamant inauguració de l’hotel Meloussa. Aquest muntatge teatral ens apropa la intriga i el misteri més anglosaxó, però adaptat a la idiosincràtica vida menorquina. Desitjam que en gaudiu i que ajudeu a mantenir la intriga de l’obra al públic que encara no l’ha vista.

Preu de les entrades:
- General: 10€
- Amfiteatre: 5€

S'obrirà la venda d'entrades de manera simultània a taquilla i on-line a www.nanventura.es el dia 10 de novembre a les 11h.
Venda d'entrades a taquilla: a partir del 10 de novembre, els dimarts, de les 11h a les 13h; i els dijous, de les 19h a les 21h
 
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
27,28,29/11/2020 - 20.30 h
www.auditori.ajferreries.orgReserva / compra d'entrades
Imatges relacionades

 
Propostes similars
"Reines de Shakespeare" al Teatre des Born de Ciutadella
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 05/12/2020 - 20.30 h
Angus
On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: 08/12/2020 - 18.00 h
Bubble Clown
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 08/12/2020