Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Programa d'excursions: “Som Talaiòtcs?"

Programa d'excursions: “Som Talaiòtcs?"
 
Visites guiades, excursions, rutes i itineraris. Es reprenen algunes excursions de la cinquena edició del cicle “Som Talaiòtcs?" per donar a conèixer la Menorca Talaiòtca.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Durant tot l'any. Totes les excursions tindran lloc en diumenge. 

Podeu consultar el programa complet de visites en les imatges adjuntes o bé en aquest enllaç.

El Servei de Patrimoni del Consell Insular de Menorca dona un nou impuls al programa d’excursions “Som Talaiòtcs?" amb l’objectu de contnuar amb la difusió de la candidatura de la Menorca Talaiòtca entre la població de l’illa. La cinquena edició del cicle s'ha organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura i el GOB.

El programa pretén que els partcipants no només coneguin en profunditat els jaciments, sinó també el paisatge en el qual s'insereixen aquests. Actualment el Consell Insular de Menorca treballa en la millora de l’expedient de la candidatura en els aspectes plantejats per la UNESCO. Una d’aquestes millores és precisament l’anàlisi de la relació entre el paisatge i els monuments talaiòtcs.


INSCRIPCIONS:

En alguns casos les places són limitades i cal apuntar-se amb uns dies d’antelació, a www.gobmenorca.com/inscripcio-excursio o al telèfon 971 35 07 62.

Pel que fa a les excursions que disposen de servei d’autobús per a tornar al punt de partda, aquestes tenen un cost d’entre 3 i 5 euros per persona i s’ha de pagar en el mateix moment d’agafar-lo.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 19/01/2020 al 13/12/2020
http://www.menorcatalayotica.info
Imatges relacionades

 
 
 
 
 
Propostes similars
SOM TALAIÒTICS? 6a edició 2021
On: Monuments talaiòtics de Menorca
Quan: De març a desembre de 2021
Excursió a So na Caçana | Som talaiòtics?
On: So na Caçana (Alaior)
Quan: 12/12/2021